Jdi na obsah Jdi na menu

Alejandro Chabán životopis :)*********************

11. 9. 2011

Alejandro Chaban, narodil 20. srpna 1981 v Maturin, Venezuela, je venezuelský herec, který hráje jak v anglickém, tak ve španělském jazyce produkce.


Chaban udělal jeho televizní debut v roce 2001 v malé role v dramatickém seriálu "Viva la Pepa" a "Calzón Quitao." V následujícím roce dostal roli Daniela Viloria Ruiz Montero v "Engañada."

V roce 2003, Chaban se proslavil díky  hlavní roli při ocenění filmu Franco de Pena "Amor en concreto." Jeho výkon ve filmu jako vzpurného syna, který odhalí stinné stránky královnina  života, poté, co zastínil svého konzervativního filmového otce získal jedno z nejprestižnějších ocenění, jako nejlepší herec v roce 2004.


Od té doby se věci vyvíjejí velmi rychle na tak  mladého herce. Objevil se v několika špičkových televizních sériích a oslavovaných filmy, včetně "Prisionera", "Decisiones", "12 mil špatné silnice," "The Perfect Game" a "Rezervace". Mezi jeho hlavní a nejznámější počiny v angličtině patří "The Notorious Bettie Page" a hlavní role hosta na "Monk".

Kromě toho, že má velký talent pro herectví, Chaban má nádherné tělo, které si udržuje - kombinace posilovny a salsy sei sporty, které miluje: kickboxing a plavání.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář